Vrata

Vhodna vrata

Če se odločate za naravne materiale, se boste prav gotovo odločili za masivna vhodna vrata.

Že na zunaj lahko pokažete v katerem stilu je opremljen vaš dom. Možnosti oblike vhodnih vrat so neskončne. Pri sami gradnji lahko izberemo obliko vrat glede na obliko portala. Masivna vrata, pa lahko vaš dom zaključijo v prekrasno celoto.

Naše delo se začne s celotnim razumevanjem strankinih želja in potreb. Vsak posameznik doda svoj delež k projektu in nato skupaj poiščemo najboljšo rešitev. Vedno cenimo vaše želje, ki pa jih skušamo še nadgraditi in dopolniti.

Vsa vhodna vrata so narejena po naročilu . Narejena so po dimenzijah, ki so pripravljene, ali pa so nameščena na kamnite betonske portale (jerte). Izdelane so iz ploskovno lepljenih elementov, tako da preprečimo deformacijo lesa. Vratna krila imajo raznolika polnila, ali pa imajo samo izreze za različne oblike stekla. Velik poudarek damo na okovje. Ključavnica, kljuka, in tečaji (panti ) lahko so klasična industrijsko izdelana, ali pa ročno kovana . Pri kovanih je močno poudarjena ključavnica ter kluka prav tako tečaj, ki so unikatni izdelki

Notranja vrata

Notranja vrata so narejena iz masivnega lesa. Mere so prilagojene glede na prostor v katerem so vgrajene.

Masivna vrata glelede na obliko dajo posebno toplino notranjim prostorom.

Pri vratnem krilu imamo veliko možnost. Izbiramo lahko različna polnila ter različne oblike vratnega krila. Kot polnilo lahko uporabljamo masiven les z različnimi vzorci, steklo ali ročno izdelan vitraž.

Podboj (štok) je prav tako masiven, izdelan je lahko prav tako na polnila, zaključne letve na podboju pa imajo različno obliko in širino.

Želite
ponudbo?


KONTAKTIRAJTE NAS

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več